bralette

Bralette – det komfortable og stilede valg

Bralette bh’en er efterhånden blevet populær blandt mange kvinder, og det er der en god grund til. Det er det perfekte match mellem en bh og en luksuriøs top. En bralette er ikke bare stilet, men den er også praktisk og komfortabel. Det er det helt perfekte valg til dig, der ønsker en behagelig BH, som samtidig er pæn, og som giver støtte.

Kan jeg bruge en bralette BH?

En bralette BH har ingen bøjle eller vattering og er derfor bedst til kvinder med en lille barm. Der giver en minimal form for støtte, men er absolut det mest komfortable valg af lingeri. Mange, der har dem på føler, at de ikke har en BH på og den kan derfor være komfortabel selv efter en lang arbejdsdag.

Den er yderst populær blandt mange, da den findes i et stort væld af forskellige stile, former, farver og stof. Den kan med fordel bæres under en nedringet top, da man ikke kan se en skål eller synlige stropper. Den trekantede form er ikke alene praktisk, men er også en del af komforten. Den findes både med lukning og uden lukning, så der er forskellige muligheder, alt efter hvad du foretrækker.

bralette

Hvordan finder jeg den bedste?

Der findes forskellige typer af bralette bh’en. Nogle er meget lette i stoffet og fylder ingenting i skuffen. Der er ikke meget støtte i disse, men komforten er i højsædet. Har du brug for mere støtte, kan du finde en bralette med understøtte og stivere i siden.

Dette giver en god pasform, og bh’en sidder pænt under en stram skjorte.

Fælles for de fleste er, at de er lavet i et let, tyndt stof. Der findes mange slags med forskellige blonder, men også bh’er i polyester, og med moderne mønstre og designs. Du finder altså noget til en hver smag, og som både fungerer til hverdag og til fint brug.

Du finder et stort udvalg af bralette bh’er online. Her kan du læse omkring, hvordan de forskellige modeller støtter, og hvordan stoffet føles. Du behøver derfor ikke at være i lingeributikken for at få kyndig rådgivning.

Hvornår skal jeg bruge den?

Den kan både bruges til hverdag og til fint brug. Mange vælger også at have dem på derhjemme, som en form for comfy wear, da du ikke mærker, at du har den på. Hvis du ofte er generet af stropper og bøjler, er dette det oplagte valg. Mange føler, at BH’en generer i løbet af dagen, og kan næsten ikke vente med at komme hjem, så den kan smides.

Sådan føles det ikke med bralette BH. Den kan du sagtens have på i mange timer på arbejdet. Du kan endda helt glemme, at du har den på.

Det er blevet moderne at have den på inden under nedringede toppe. Dette gælder især blondemodellerne hvor blonden lige stikker op af toppen. Den kan ligeledes bruges under skjorter, hvor bh’en ikke behøver at være så synlig.

Der er derfor mange anvendelsesmuligheder med dette komfortable og stilsikre valg.