https://www.noyer.dk/produkterne/sidebord/

Danskerne er besatte med indretning- Undgå at overgøre det

De seneste tal fra både byggemarkeder og møbelhandlere tyder på, at danskerne er mere interesserede i boligindretning end nogensinde før. Det burde måske heller ikke være en overraskelse, hvis man blot kaster et blik på den danske sendeflade. Der er nemlig fyldt med TV programmer om boligindretning i alle dets afskygninger.

Hvis interessen for boligindretning også er kommet indenfor hjemme hos dig, er der altså ikke noget sært i det. Du løber dog også en risiko for at overdrive indretningen og dermed gør mere skade end gavn på din boligs indre. Det er trods alt ikke nemt at frekventere møbelbutikkerne uden at købe noget eller at se TV programmer om indretning uden at gøre noget selv. Følger du de følgende regler kan du dog være sikker på, at din interesse for boligindretning ikke ender med at være din bolig til last.

Køb små og få møbler

En af de helt store risici er, at du ender med at købe for mange møbler. I dag findes der nemlig et rigt møbelmarked med mange både pæne og billige møbler. De fleste hjem er dog pænest, når de ikke er overfyldte med møbler. Køb derfor hellere små og få møbler.

Det er det smukke og enkle sidebord valnød fra Noyer et oplagt eksempel på. Se det smukke sidebord valnød her. Når man kaster et blik på det elegante sidebord valnød, er det simple og lette design nok noget af det første, der springer i øjnene. Ikke desto mindre har dette sidebord valnød en mærkbar tilstedeværelse, som kan føles selv på billeder. Det er med andre ord et møbel, man lægger mærke til, og som man har lyst til at kigge på. Det er dels på grund af det særegne design, men materialet er bestemt også både smukt og iøjnefaldende.

Som du måske også har bemærket, er det særegne sidebord valnød dog heller ikke ligefrem billigt. Det betyder dog bare, at det faktisk er af ordentlig kvalitet, og at det vil kunne pynte i din stue eller andetsteds i mange år fremover.

Bemærk at konklusionen her ikke nødvendigvis er, at du bør købe et sidebord valnød fra Noyer. Det er dog et oplagt eksempel på, at det er bedre at købe små og få møbler fremfor at købe en masse billige møbler, der slides på ingen tid.

https://www.noyer.dk/produkterne/sidebord/

Vælg en stil

En anden risiko er, at man som indretnings-interesseret ender med en frygtelig blanding af alt for mange stilarter. Det kan du dog nemt undgå ved allerede fra starten at vælge din foretrukne stilart, som du ønsker at følge. Det sætter først og fremmest en helt naturlig begrænsning på mængden og typen af indretningsgenstande og møbler, du kan købe. Derudover sørger det dog også for, at indretningen af dit hjem er sammenhængende.

Netop en sammenhængende vision er nemlig noget af det allerbedste du kan gøre for din indretning. Det skaber et smukt helhedsindtryk og begrænser dine muligheder, men er samtidig enormt kreativt stimulerende.