tandblegning strips

Derfor er dine tænder misfarvede – få hvidere tænder med tandblegning strips

Tænderne kan blive misfarvede af mange forskellige årsager. Først og fremmest er det normalt, at tænderne bliver mere gullige med alderen. Tænder med død pulpa (nerven eller det bløde væv i midten af tanden), og dermed også rodbehandlede tænder, bliver grålige. Tænder kan også misfarves af forskellige belægninger, f.eks. forårsaget af cigaretrøg. Indtagelse af te, kaffe, rødvin og andre fødevarer og drikkevarer, der indeholder farvestoffer, misfarver også tænderne med tiden. Tandblegning strips kan hjælpe dig med at få hvidere tænder. Strips til tandblegning kan købes i håndkøb på de fleste apoteker. En anden og dyrere mulighed er at få anbragt porcelænsfiner på dine tænder. Finérs er tynde skaller af porcelæn, der er limet fast på tændernes forsideflader. De er en mulighed for personer, der har stærkt plettede eller misfarvede tænder, som ikke reagerer godt på hvidtningsbehandlinger. Et hvis smil er en af de nemmeste måder at gøre dig selv mere attraktiv på. Der er intet charmerende ved gule tænder. Få et hvidere smil i dag og mærk din selvtillid stige til vejrs. 

Sådan virker tandblegning strips

Tandblegningsprodukter anvender forskellige systemer. De fleste leveres med nogle blegeskinner, som du skal anvende blegemiddel på og sætte på dine tænder. Andre tandblegningsprodukter, kaldet “strips” eller “whitening strips”, fungerer ved at lægge en strimmel blegemiddel over tænderne. Tandblegning strips er en nem og bekvem måde at opnå lysere tænder derhjemme. De fleste tandblegning strips på markedet i dag indeholder carbamidperoxid, som nedbrydes til hydrogenperoxid – det blegemiddel, der faktisk gør dine tænder hvide. Koncentrationen af carbamidperoxid i blegestrimler ligger typisk mellem 10-35 %. Strips til tandblegning er sikre for de fleste mennesker at bruge og er en langt mere overkommelig løsning sammenlignet med professionelle tandblegningsbehandlinger. Ønsker du at få hvidere tænder, uden frygt for at skade dine tænder og tandkød, så bør du overveje de smarte og effektive white strips. Det har aldrig været lettere at få hvide tænder. 

Få hvide tænder på sofaen – derfor er tandblegning strips en smart løsning

Strips til tandblegning er en populær og effektiv måde at opnå hvidere tænder på. De virker ved at blege tandemaljen, og de fleste mærker skal bruges i omkring to uger, før resultaterne er synlige. Tandblegning strips er ikke lige så effektive som dem, der bruges hos tandlægen, så behandlingen skal gentages et par gange, før resultaterne ses. Det gør dog ikke noget, når behandlingen blot foregår derhjemme, og du kan f.eks. gøre det til en fast del af din aftenrutine, eller du kan se fjernsyn på samme tid. Tandblegning strips er en praktisk og billig måde at opnå lysere tænder på, og de kan bruges i dit eget hjem. Til en overkommelig pris er white strips den bedste løsning på gule tænder, så hvad venter du på? Få et sundere smil i dag.