Kugledyner til voksne

Derfor skal du vælge kugledyner til voksne fra Scandinavian Rest

Har du udfordringer med at falde i søvn, vågner mange gange i løbet af natten, eller føler dig udmattet om morgen, selvom du burde være frisk. En kugledyne fra Scandinavian Rest kan være med til at mindske søvnløshed, da den tillader hjernen at slappe af og dermed bidrager til en bedre søvn.  

Hvad er kugledyner til voksne?   

Kort fortalt er en kugledyne en dyne med en øget vægt, da dynen indeholder små glaskugler. Den videnskabelige tankegang bag kugledynen bygger på teknikken dyb berøringstrykstimulering, også kaldet Deep Pressue Touch Stimulation. Teknikken går i alt sin enkelthed ud på at give kroppen et tryk, som man kender det, når man omfavner eller krammer et andet menneske. Trykket fra dynen er med til at stimulere ens sanser, hvilket resultere i, at ens krop vil føle sig mere tryg. Med kugledyner til voksne fra Scandinavian Rest vil ens krop slappe mere af, og man vil opnå en øget ro og bedre afslapning.  

I en travl og presset hverdag – tillader sin hjerne at slappe af 

I en travl hverdag, kan det være svært at finde ro. Når man endelig rammer puden sent om aftenen, kan det være svært at slappe af og falde i en dyb og naturlig søvn, da hjernen stadig kører på højtryk. Mange mennesker har svært ved naturligt selv at falde til ro, og skal have hjælp til at koble af. Teknikken bag en kugledyne, som bygger på dyb berøringstrykstimulering, er med til at give kroppen et behageligt og blødt tryk, hvilket er med til, at din hjerne slapper af og får den ro, der skal til for at falde i en dyb og naturlig søvn.  

Kan afhjælpe angst, depression og ADHD 

En række undersøgelser viser, at teknikken bag kugledynen, der beror på dyb berøringstrykstimulering, også kan være med til at afhjælpe folk, der lider af angst og depression.  Studier viser, at dynens vægt kan være med at udløse det såkaldte lykkehormon kaldet serotonin, der er et særligt vigtigt hormon, hvis man fx lider af depression. Udskillelsen af dette hormon, kan være med til, at man falder til ro, og at man får en bedre søvn. Undersøgelser viser desuden, at dyb berøringstrykstimulering også har en gavnlig effekt på folk, der lider af ADHD. Dyb berøringstrykstimulering fungerer ligesom et blidt kram, og er med at mindske søvnløshed og bidrager til en bedre søvn.  

Hvilken kugledyne skal man gå efter?  

Kugledyner til voksne fra Scandinavian Rest er specialdesignet og i høj kvalitet. Dynen er lavet af 7 unikke lag, og fremstillet i bambus, som udover at være et mere bæredygtigt materiale også bidrager til en bedre og mere hygiejnisk søvn. Når man skal købe en kugledyne, vælger man den ud fra sin vægt. Kugledynen skal nemlig veje ca. 10-12 % af ens kropsvægt. Den optimale kugledyne vejer altså 7 kg, hvis man selv har en kropsvægt på fx 70 kg. Kugledynen er designet med et formål om at benytte de mange studier, der er om søvn, og hvordan man opnår den perfekte søvn.