kontorstol

En god kontorstol kan øge din produktivitet


Hvis du sidder i den samme stol i timevis hver dag, er det vigtigt, at det er en god stol. Faktisk har din kontorstol så stor en effekt på dig, at den kan diktere din produktivitet til en vis grad. Jo bedre stolen er, jo større forskel kan du vidne i din egen effektivitet.

Hvad er en god kontorstol?

En god kontorstol er en stol, der efterkommer dine behov. Du skal kunne side komfortabelt i den, du skal kunne lide udseendet, og du skal kunne bevæge dig i den, som du har lyst til. Formålet med den er blandt andet, at du ikke bliver distraheret af mulige problemer med stolen, så du kan koncentrere fuldt ud på det, som du nu sidder og arbejder med.

Du kan finde sådanne gode stole hos https://www.inventarland.dk/. Når det handler om noget, som du bruger hver dag, skal du ikke gå på kompromis med det; det skal passe til dig og dine behov.

stol til kontor

Din komfort

Din komfort skal være i fokus; smerter og andre ubehageligheder er distraherede, og hvis du mærker disse smerter over længere tid, kan det godt få nogle forholdsvis alvorlige konsekvenser. Længerevarende muskelsmerter i nakke, ryg, skuldre og lænd kan lede til skader og hovedpiner, som vil have stor effekt på dig, og som medfølge, også dit arbejde og din produktivitet.

Sørg for, at din kontorstol passer til dig; den skal passe til din vægt, din højde, dit behov for nakke- eller armstøtte, samt din ryg.

Høj bevægelighed

Derudover kan du også se din produktivitet blive boostet, hvis du hurtigt og nemt kan bevæge dig. Med en stol med høj bevægelighed kommer du nemt og hurtigt rundt i kontoret, så du ikke skal spilde dyrebare sekunder på at bakse med en træls stol. Det handler om hjul, det handler om justerbar højde, og det handler om at stolen skal kunne håndtere og efterkomme dine bevægelser, samt være robust nok til ikke at vælte.

Dit mindset

Udseendet har faktisk også en del at sige, fordi det påvirker din hjernes forventninger. Forestil dig, at du skal til at arbejde, og du bliver sat i en lænestol. Hjernen associerer ikke en lænestol med arbejde og koncentration; den associerer lænestolen med afslapning og underholdning.

Derimod har en kontorstol, der ser rigtig professionel ud, helt andre konnotationer. Med en flot kontorstol er hjernen mere automatisk indstillet på, at der skal arbejdes, og det er tid til at være seriøs. Det handler om det indtryk, som du giver dig selv.

Find den bedste kontorstol til dig

Det er nemt at konkludere; det er super vigtigt, at du har den rigtige kontorstol til dig, både for produktivitetens skyld, for din mentale tilstands skyld, og for din krops skyld.  Du skylder dig selv at have det godt, og den perfekte kontorstol er et godt skridt på vejen.

Vælg en stol, der støtter dig, som du kan bevæge dig i, og som hjælper dig med at starte dagen i det rigtige mindset. Det føles fedt at være produktiv, uanset om det er for dit arbejde eller for dig selv.