gaming laptop

Få en ordentlig gaming bærbar


Hvis man skal kunne følge med i spilverdenen på bedst og flottest mulig måde, så skal du næsten have en god gaming bærbar fremfor en konsol. Generelt så kan konsoller ikke følge med pc’er, men hvis nu ikke har plads til en ordentlig gaming stationær, så kan det næsten hellere betale sig at få en gaming bærbar. I hvert fald, hvis man ønsker at opleve de nyeste og bedste spil på flottest mulig måde. Der kan pc’er bare noget, konsoller ikke kan hamle op med. Men hvis du skal have dig en gaming bærbar, så er der nogle ting, som du skal vide og være okay med, inden da.

Praktikalitet fremfor styrke

For det første er det super vigtigt, når du vælger en gaming bærbar fremfor en almindelig gaming stationær, at du ved at bærbaren aldrig bliver lige så kraftig, som en stationær. Dette er simpelt fysik: der er bare ikke plads til alt hardwaren i den lille bærbar. Men det betyder ikke, at du nødvendigvis går ned på kvalitet af dine spil. Nogle af de bedste pc’er, man kan få ude på markedet, er faktisk alt for stærke til de fleste spil. Og hvad nytter det at have en for stærk pc, hvis det ikke gør nogen forskel i spillene? Det er trods alt dem, du kommer til at nyde, ikke pc’en. Og så er en bærbar også blot enorm praktisk i dagligdagen. Hvis du for eksempel studerer eller laver andet arbejde på din pc, som du skal transporteres til, så er bærbaren det tydelige valg, da du også kan bruge den der!

Men hvis hovedfokusset ligger på selve spillene, og du bare altid er derhjemme, når du spiller, så bør du tænke over, hvilke spil du har planer om at spille, når du vælger en bærbar fremfor en stationær. Altså, hvis du blot sidder og spiller Fortnite, så er det måske okay at få dig en god bærbar. Men hvis nu du regner med at få fat i alle de store spil, for eksempel Cyberpunk 2077, så skal du næsten have det bedste af det bedste for at kunne få den bedste oplevelse.

Men hvis du ikke går for meget op i, at alle spil skal spilles på ultra indstillinger, men har det fint med at sætte indstillingerne lidt ned, så kan du også roligt vælge en bærbar. Altså er bærbare rigtig gode og fine valg til gaming og du burde kun vælge en stationær hvis du er en af de eksperter, som bare vil have det bedste af det bedste.

Bærbarer kan også opgraderes

Man kan hurtig tro, at det kun er stationære man kan opgradere undervejs. At det ikke er meningen at man skiller en bærbar ad. Det er sandt, at man ikke ser det så ofte, men det er langt fra sandheden. Du kan nemt skille din bærbar ad og putte bedre hardware ind i den, hvis det er det du ønsker. På samme måde kunne du også bygge en bærbar selv, men det er ganske indviklet.