rulleskøjter børn

Forskellen på inliners og side by side rulleskøjter

Vil dit barn gerne have nogle rulleskøjter? Du overvejer måske at købe nogle rulleskøjter til dit barn i en gave og kan derfor ikke spørge barnet direkte til råds. Du må selv vælge det de gerne vil have. Nu skal du høre forskellene på det er forskellige slags rulleskøjter.

Inliners er nok, hvad man forbinder med traditionelle og normale rulleskøjter, mens side by side er noget, man forbinder med rulleskøjter fra firserne. De har nemlig hjulene ved siden af hinanden, hvoraf navnet stammer fra.

Sikkerheden er vigtig på rulleskøjterne

Rulleskøjter børn har forskellige sikkerhedsniveauer alt afhængig af hvilket man køber. Det gør helt sikkert rulleskøjterne generelt mere sikre, hvis nu de sidder stramt, men der er også andre elementer, der kan gøre nogle gør det mere sikre.

Hvis man for eksempel køber side by side rulleskøjter, hvor hjulene sidder ved siden af hinanden, så kan det umiddelbart virke som en mere sikker mulighed, fordi det minder om støttehjul på en cykel, og dermed må det være mere sikkert.

Det er ikke nødvendigvis tilfældet, fordi man kan nogle gange vælte på grund af disse rulleskøjter har så firkantede måder at opføre sig på. Hvor den måde inliners er på bare kræver, at man har en god teknik, og at de sidder stramt, og så er man meget sikker på dem. Selvom at det at stå på rulleskøjter kan virke som en unødig risiko for dit barn, så er det slet ikke en unødig risiko.

I takt med at dit barn står på rulleskøjterne lærer det at beregne risiko og handle ud fra, hvad de finder mindst risikabelt i forhold til, at de heller ikke har lyst til at falde og slå sig. Dermed lærer de at håndtere risiko, hvilket er en god ting fremfor at de bare bliver kastet ud i en verden, hvor de ikke har nogen til at vurdere risiko for dem.

Det skal helst selv have jo lidt træning i at vurdere risiko så de kan træffer gode beslutninger for deres sikkerhed.

rulleskøjter børn

Hvilke rulleskøjter skal dit barn have?

Eftersom det er en god ide at lade dit barn lege lidt noget risiko for at kunne blive bedre til at håndtere det, hvilket er en god færdighed, så skal de børn have nogle rulleskøjter til børn selvfølgelig.

Spørgsmålet bliver nu, hvilke rulleskøjter det er et barn skal have, fremfor om hvorvidt de bare skal have nogle rulleskøjter.

Side by side og nok mere for nybegyndere og kan den være et godt første sæt rulleskøjter, hvor man bare kan stå stille og roligt uden de høje hastigheder.

Inliners er et godt valg for dem der allerede har stået på rulleskøjter før eller måske bare skøjter og kan faktisk være mere sikker for vilde børn, fordi at de bare ville forsøge at få nogle høje hastigheder med side by side.

Det ville være bedre for børn at prøve at opnå samme høje hastighed med inliners frem for så er det bare er på side by side. Side by side er nemlig ikke beregnet for lige så høje hastigheder som inliners.