hurtigtørrende håndklæde

Hammam håndklæder – hotte, herlige & handy i himmelsk kvalitet

Måske er du lige nu på udkig efter nogle håndklæder. Du behøver ikke lede længere, for hos Bohobeach Shop kan vi tilbyde dig håndklæder der både vil forkæle din krop og sjæl. Så tag allerede nu et kig på de mange lækre ting der både vil tilføre din krop, dit hjem og din sjæl noget nyt og dejligt.  

Hammam håndklæder – din krop fortjener det bedste 

Hvis du har holdt ferie i Tyrkiet, er du med sikkerhed stødt på de skønne Hannam håndklæder af bomuld, ofte økologisk, og de plejer både krop og sjæl i dybden. De bruges efter en tur i tyrkisk bad, hvor man typisk bliver grundigt renset og skrubbet. Badet afsluttes med en afslappende massage, så hele kroppen bliver plejet og renset. De fine og tyndtvævede håndklæder er den perfekte afslutning på et forkælende bad for alle sanser, da det giver mere end blot en lækker kvalitet mod den nøgne hud, men også en god følelse rent mentalt med økologiske materialer. 

De udvalgte modeller hos Bohobeach Shop er alle nøje udvalgt og er af 100% økologisk bomuld til meget fornuftige priser Vævningen har stor betydning for håndklædets udseende, så vi har udvalgt de allerbedste til dig, uanset om du er til ensfarvede stilrene håndklæder eller om der skal være flere farver og mere pang i farverne. Ligeledes kommer de i flere størrelser, men det er typisk samme standardstørrelse som et strandhåndklæde, dvs. 100 x 180 cm. Se udvalget på https://www.bohobeach.shop og find de helt rigtige håndklæder til dig. 

Selvom det tyrkiske bad ikke er del af dansk eller vestlig kultur, har folk i hele verden for længe siden fået øjnene op for de lækre Hammam håndklæder. De kan både bruges i hjemmet og til strandture, og i forhold til almindelige strandhåndklæder fylder de mindre og derfor tørrer de hurtigere. Det bløde bomuld føles ofte dejligere end et almindeligt frottéhåndklæde, og stilen er enkel og samtidig unik lækker.  

I hjemmet tilpasser den sig nemt indretningen med sin lækre og minimalistiske stil og de fine farver grøn, grå, sort, hvid, lyserød, beige og rød kan enten tilføje dit stil ekstra farver eller falde ind i det allerede eksisterende farvemønster og din skønne stil. De fås primært i kombinationer af flere farver, men kan også fås som ensfarvet. I badeværelset bliver den hurtigt et hit pga. sin store sugeevne og hvor lækkert den føles mod huden efter et bad.  

Kun økologi & kvalitet i et unikt design  

Webshoppen Bohobeach Shop har fokus på at tilbyde sine kunder det ypperste inden for håndklæder og tæpper, hvis design lever op til vores krav om kvalitet og samtidig er de hotteste trends lige nu.  

Alle udvalgte produkter er udvalgt ud fra vores høje krav om kriterier der lader dig få de retter tekstiler til hjemmet, stranden og ferier. Med den perfekte kombinationer af råvarer af højeste kvalitet, traditionsbevidst håndværk og vævning samt lækkert design er Hammam håndklæderne en himmelsk tilføjelse til alle aspekter af dit liv.