badeværelsesrenovering

Hvad gør du, når du står i badeværelsesombygning til halsen?


Igennem hele starten af 2019 mærkede danskerne effekten af et økonomisk opsving, og det betyder også, at flere af os har lidt liggende på kistebunden. For nogle er pengene allerede brugt, mens andre har valgt at investere pengene i renovationsprojekter i hjemmet, og det kan mærkes i byggebranchen.

Her er der nemlig blevet behov for at løbe ekstra stærkt, hvor der bliver hyret VVS’ere, tømrere, snedkere og også gerne en murer til renovering af badeværelser og køkkener i stor stil. Til trods for at pengene har været der, så er det økonomiske opsving slut, og med tanke på hvordan danskerne i flere internationale undersøgelser har vist sig at være meget dårlige til at planlægge deres byggerier, så er der stor sandsynlighed for at flere af renoveringsprojekterne går i stå.

Mureren fra Stenløse: Her er tre gode råd til at undgå, at dit renoveringsprojekt løber dig over hovedet

For at finde ud af hvordan man kan undgå, at ens byggeprojekt løber fra en, har vi sat Frederik Pedersen i stævne. Frederik Pedersen har mere end 20 års erfaring som murer i Stenløse, og til daglig står han i spidsen for M3S Mureentreprise, der både udfører murerarbejde og fungerer som hoved- eller totalentreprenør på flere projekter.

budget

Det ultimativt sværeste rum at få renoveret i dit hjem er badeværelset, og derfor har vi fået mureren fra Stenløse til at komme med tre gode råd til, hvordan du får renoveringen af dit badeværelse til at løbe gnidningsfrit.

  1. Læg et budget. Danskerne er ikke fantastiske til at lægge budgetter, men det er nødvendigt at få gjort. Hvis du ikke ved, hvor mange penge du har til hver enkelt del af processen, så kan håndværkerne heller ikke holde sig indenfor budgettet.
  2. Læg en god plan. Når du skal have renoveret badeværelset, så er der rigtig mange forskellige faggrupper, der skal indover, inden hele arbejdet er færdigt; VVS’er, tømrer, murer, maler og elektriker. Derfor er det en rigtig god idé at have en klar plan for, hvilken rækkefølge de skal komme i, og hvilke datoer de skal dukke op på.
  3. Få en entreprenør indover renovering. Det kan være svært at skulle holde styr på både budgettet og planlægningen, men én ting er sikkert. Hvis din plan ikke holder, så bliver det dyrere. Derfor er det en god idé at hyre en entreprenør, der tager ansvaret for at koordinere imellem alle de forskellige faggrupper.

Sådan lyder de tre gode råd, men i sidste ende er det nemmeste bare at ringe til mureren fra Stenløse, der kan tage sig af alle dine problemer på en gang.

At renovere badeværelset selv er en glimrende kilde til stress

Badeværelset og køkkenet er de to sværeste rum at gøre noget ved som privatperson. Hvis du skal have gjort noget ved stuen, kan du sagtens selv stå for maling, og du kan også selv foretage mindre el- og tømrerarbejde, men det bliver straks meget sværere med f.eks. badeværelset.

En ting er den enorme mængde viden, der skal til for at udføre selve arbejdet. Noget helt andet er overblikket. Selvom en totalløsning godt kan virke dyrere i første omgang, så er det ofte billigere i sidste ende, og med en totalentreprenør undgår du både stress og økonomiske kvaler.

moderne badeværelse