tandimplantat pris

Hvorfor vælge tandimplantat?

Rigtig mange mennesker er født med et ufuldstændigt sæt af tænder, hvilket kan resultere i en lang række helbredsmæssige og kosmetiske konsekvenser. Hvis man ikke har nok tænder, er det sandsynligt at man for eksempel ikke kan tygge korrekt på sin mad eller kan bide rigtigt sammen. I det lange løb kan dette gøre skade på kæben, da den skal i overarbejde for at kompensere for manglen af tænder. Men med et tandimplantat behøver du ikke længere at bekymre dig, da implantatet fungerer som en kunstig tandrod og er derfor med til at stabilisere din kæbes sundhed og derudover også give dig et synligt flottere tandsæt, der er sammenhængende. Læs mere her om selve processen, fordelene og de endelige resultater! 

Hvad er et tandimplantat? 

Et tandimplantat er som sagt en kunstig tandrod som bliver sat ind i kæben med henblik på at erstatte en eller flere naturlige tænder i kæben. Tandimplantatet er lavet af metallet titan, hvilket gør at implantatet er meget holdbart og rustfrit. Ved brug af titan kan knoglen vokse ind og sætte sig fast på selve titanoverfladen og dermed fastgøre tandimplantatet på længere sigt. Derefter skal en såkaldt krone sættes på implantatet efter et par måneder, idet kæben først skal hele fuldstændigt og implantatet skal opnå en vis styrke for at modstå potentielle belastninger både interne og eksterne. 

Man kan få indsat på adskillige tandlægeklinikker, som for eksempel klinikken Plus1 i København. Da enhver behandling med at indsætte tandimplantater er forskellig fra person fra person er det svært at vurdere længden på behandlingen, men de fleste behandlinger strækker sig over ca. 5 måneder fra start til slut, hvorefter kronen sættes på implantatet. Begynd allerede behandlingsprocessen nu og find en tandimplantat pris på klinikkens hjemmeside. Her finder du helt sikkert en skarp tandimplantat pris i forhold til markedet. 

Synligt bedre udseende og helbred 

Hvis du får indsat tandimplantat hos tandlægeklinikken Plus1, vil du opdage hvor hurtigt du kan vende tilbage til din hverdag efter indgrebet. Med mange års erfaring og professionel service kan Plus1 for eksempel hjælpe dig, der gerne vil have et tandimplantat, men har for lidt knogle i kæben til at kunne tage imod implantater på den mest forsvarlige vis. Hvis det er tilfældet, kan tandlægen anvende kunstig knogle, så også du kan få lov til at få et tandimplantat.  

De fleste tandimplantater holder længe, så længe man er god til at huske sig selv på at holde mundhygiejnen, hvilket kan forbedre implantatets levetid. Hvis du er storryger, bør du også overveje at skære ned eller helt kvitte smøgerne, da rygning hæmmer sårhelingsfaserne, der er essentielle for en sund kæbe. Andre faktorer der kan spille ind i en forværring af holdbarheden af et tandimplantat, er for eksempel en svag kæbeknogle, belastning på grund af et hårdt bid eller hvis man glemmer at tage til sine kontrolbesøg. Hvis du undgår rygning og de andre slidende faktorer, vil du stå tilbage med resultater som en sund kæbe og ikke mindst et flot smil, hvilket kun er gjort bedre af at selve indgrebet er helt smertefrit og uden fremtidige gener.