myggenet til vinduer

Nyt myggenet til vinduer i kampen mod insekterne?

Ethvert moderne oplyst menneske ved vi skal være glade for insekter, for de er en vigtig og bidragende faktor til vores økosystem. Og ja, vi er glade for insekter – bare ikke inden døre. Her må de egentlig gerne blive udenfor. 

Du behøver ikke engang gift, mystisk spray eller at skade miljøet for at holde insekterne ude. Du kan klare hele problemet ved at bruge et myggenet af en høj kvalitet og vupti er problemet løst – forudsat at du selvfølgelig aktivt har nettet i brug. 

Der er rigtig høj og holdbar kvalitet at få, hvis du er på udkig efter myggenet til vinduer

Fordel nr. 1 ved at få myggenet skræddersyet til dine vinduer 

Når du vælger at få lavet myggenet til vinduer på mål får du mange fordele. Den mest åbenlyse fordel er, at det i de fleste ser en del mere fuldendt ud end hvis du har et eller andet stykke stof dinglende med et lettere selvstændigt liv.  

Når et myggenet til vinduerne er på mål så får du en fin og fuldendt løsning, som er mere diskret til dine vinduer uden at det nødvendigvis tager opmærksomheden hen på, at der er sørme et myggenet, fordi det fader ind og passer med resten af vinduet og gardinerne. 

Fordel nr. 2 ved at myggenet på mål – det virker 

Når du er kommet dig over glæden over, at det ser pænt ud, så går der ikke særlig lang tid før du opdager det sande fordel – at et professionelt myggenet på mål også holder insekterne bedre ude. Der er to årsager til at myggenet på mål til vinduer holder insekterne bedre ude.  

For det første slutter løsningen bedre til og holder derved insekterne ude, fordi myggenettet sidder tæt på vinduet, og den anden grund er, at når du vælger denne løsning, så vælger du samtidig også et myggenet af høj kvalitet, fordi det er finmasket og stærkt.  

Hvis du køber billigere myggenet, så kan du desværre komme ud for at maskerne i myggenettet simpelthen er for store, så nogle insekter kan kravle igennem nettet. Eller du risikerer, at det billige myggenet er lavet af et ikke særlig slidstærkt materiale, så der let kommer små huller i myggenettet, og så er du lige vidt, for insekter har en evne til at finde vejen ind, hvis den er der.  

Et billigt net kan sikkert tage nogle af insekterne, men de bedste net monteret og brugt korrekt kan i grove træk tage dem alle. 

Fordel nr. 3 er, at det beskytter mod pollenallergi 

Det er for det første lækkert at disse højkvalitets myggenet fås som både rullegardin, plisségardin og skydedør, så det kan passe lige til dine ønsker. 

Men som overskriften siger, kan det også beskytte mod pollenallergi. Ja, du hørte rigtigt. Myggenettet fås nemlig i en ekstra finmasket udgave, og denne version hjælper drastisk, hvis man kæmper med pollenallergi.  

Det ekstra finmaskede myggenet stopper intet mindre end 97% birkepollen, samt det stopper 100% græspollen fra at komme ind i dit hus.