Frisør

Så mange frisører har lukket i Danmark – se hvem du skal besøge ved genåbningen

Under coronakrisen har omkring 3500 frisører rundt omkring i landet nødsaget sig til at lukke. Dog er dette tal kun de officielt registrerede og organiserede. I virkeligheden ligger tallet nok nærmere de 6000.

De små erhverv bløder

Endelig har de større butikker også fået lov til at åbne, som en del af den nye genåbningsplan. Dog er de små erhverv, som frisører, stadigvæk lukket sammen med en masse andre virksomheder.

Nogle af de frisører, som har været lukket, befinder sig i Hillerød. Som frisør i Hillerød har man oplevet af butikkerne er lukket omkring en og nogle har endda drejet nøglen om. Det har været svært at finde alt den økonomiske støtte man skulle bruge.

Giv frisuren lidt nyt liv

Når man som frisør i Hillerød kan åbne igen, så vil der være stor trængsel i salonerne. En af de mange frisører, som vil åbne, er Salon Rosted. Man kan læse om en af de talentfulde frisører i Hillerød på deres hjemmeside https://salonrosted.dk/.

Mulighederne er mange. Hvis man fik farvet sit hår, da der sidst var åbent, så betyder det nok, at man nu har nogle relativt heftige udgroninger. De afblegede hårstrå eller den mørke farve begynder at afsløre, at man vidst ikke var født med denne hårfarve. Frisøren i Hillerød kan klare dette.

Har man lyst til at begive sig ud i noget lidt vildere end blot en klipning, så er Salon Rosted nogle af dem, som har specialiseret sig inden for farve- og stribeteknikker. Vil man give sin vinterfrisure lidt liv til foråret, er det da helt nødvendigt med en tur til frisøren.

Der findes utallige muligheder, når man skal klippes for første gang i nogle måneder. Det kan være, at man ønsker det helt kort eller, at man gerne vil have etager i det. På denne måde sker der lidt forandring og de døde og tjavsede spidser ryger med i købet.

Ikke tilbage til normalen

Den måde vi er vant til at sætte os i frisørstolen, få et sort klæde rundt om halsen og betragte hele ansigtet i spejlet, kommer nok ikke til at ske lige foreløbig.

Der er stadigvæk et smittetal, som skal holdes nede i befolkningen, og man ønsker naturligvis ikke at tage nogle unødvendige risici.

For dig, som går til frisør i Hillerød, kommer det til at betyder, at man skal iføre sig mundbind, og personalet praktisk talt er lige så godt udrustet som covid-19-poderne. Det skal dog ikke afskrække nogen for at smutte en tur forbi, fordi lige så snart de åbner igen, har de brug for alt den økonomisk hjælp, som de kan få.

Hvis man gerne vil støtte de lokale erhverv, skal man besøge dem og lægge lidt penge i kassen til dem, så de ikke også bliver nødt til at dreje nøglen om. Hvis ikke, så ender man med, at coronakrisen gør flere danske byer til spøgelsesbyer uden nogen form for erhverv til at puste liv i dem.