Factofly

Sådan her kan du gøre dit freelance arbejde nemmere

Arbejder du som freelancer? Så er der hjælp at hente mange forskellige steder for at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt. Et af de bedste steder er Factofly, der kan sørge for administrationen af dit arbejde. 

Du skal derfor ikke tænke på fakturerer, CVR-nummer eller noget helt tredje. Det eneste du skal tænke på er dit arbejde. Det giver dig meget mere tid til at arbejde og tjene endnu flere penge på dit freelance arbejde, at du ikke selv skal stå med administrationen. 

Hvordan fungerer Factofly?

Med Factofly bureau for freelancere har du ikke brug for dit eget selskab eller CVR nummer. Her skal du derudover blot bekymre dig om selve dit arbejde. Factofly sørger for alt det administrative i forhold til din løn og betaling af skat. Det er en smart måde at gøre det på.

Ingen binding er lig større frihed

Freelancearbejde er oftest forbundet med den frihed, som det medfølger. Det, at to dage aldrig er ens. Derfor er det også en god ide, at denne tankegang går igen. Derfor skal du sørge for at vælge et sted uden binding. Her vil Factofly være et godt bud, da de ikke har nogen binding. Det giver dig en større frihed.

Kom nemt og hurtigt i gang

Factofly passer perfekt til dig, der gerne bare vil i gang med arbejdet. Det kræver ikke noget specielt at starte. Du behøver derfor ikke have styr på ting såsom CVR-nummer, erhverskonto, forsikring eller regnskabsprogram. 

Derfor handler det blot for dig om at komme i gang med at arbejde, så snart du har sat din profil op hos Factofly. Det er både nemt og hurtigt, hvilket er en rigtig god ting. Det er nemlig træls at skulle bruge en masse tid på det. 

Kundeservice svarer hurtigt hus Factofly

Det er vigtigt, at det bureau, som du vælger har en god kundeservice. Hos Factofly har de stort fokus på, at du har en direkte linje til maskinrummet. Det betyder, at du hurtigt kan få brugbare svar til eventuelle spørgsmål eller problemer du har. 

Det er vigtigt, at det er godt, da hele ideen med at få nogen til at styre administrationen er, at du ikke selv skal bruge tid på det. Det vil derfor være træls, hvis du hele tiden skal sidde og vente længe på svar hver gang, at du har et spørgsmål. 

Hvornår skal man oprette en virksomhed som freelancer?

Når du er freelancer, så er det en B-indkomst. Det betyder, at du skal betale B-skat. Derfor skal du selv sørge for at indberette skatten til Skat og selv sørge for at få den betalt. Det er vigtigt, at du får dette gjort. 

Derudover så skal du vide, at du maksimalt må tjene 50.000 kroner uden at blive momsregistreret. Så hvis du tjener mere end 50.000 kroner, hvis du f.eks. arbejder hos et freelancebureau, at du sørger for at blive momsregistreret, hvis du tjener mere end de 50.000 kroner om året.