Krus med tryk

Sådan kan du nemt få skabt reklame til dit firma

Når man ejer et firma eller virksomhed, vil man gerne have en masse kunder, der har lyst til at købe noget fra eller få kontakt til firmaet. Men hvordan får man så de kunder? Den bedste måde at gøre folk opmærksomme på firmaet er ved at få skabt reklame, så folk får øjnene op for, hvad man laver og bliver interesseret i at få kontakt til firmaet. Hvis du gerne vil have skabt reklame for din virksomhed, så læs denne artikel for at lære, hvordan du bedst kan gøre dette.

Skab reklame gennem kaffekrus

Det lyder måske mærkeligt, men en af de måder, du bedst kan få skabt reklame på, er gennem kaffekrus. Faktisk er Danmark et af de lande i verden, der drikker mest kaffe. Det er også helt forståeligt, hvorfor der er så mange, der elsker den varme drik. Det kan både give en energi til en lang dag, det er hyggeligt at tage en kop kaffe sammen med nogen, og så smager det bare godt. Når der så er så mange, der drikker kaffe, er det også en perfekt mulighed for dig som virksomhed til at skabe reklame for dit firma. 

Hvem siger ikke ja til en kop kaffe, the eller kakao?

Du kan for eksempel have krusene til at stå i receptionen eller på bordet til møder. Når der kommer kunder, kan de blive tilbudt et krus kaffe, the, kakao eller en anden varm drik, der kan hældes i krusene. Der er sikkert rigtig mange, der siger ja tak til en kop varm kaffe, the eller kakao, så det kunne jo være en oplagt mulighed til at servere drikken i kruset med firmalogoet på!

Jo flere du køber, jo billigere bliver udgiften

Hvis du godt kunne tænke dig at se mere på nogle af de krus, du kan få trykt logo på, så kan du se et udvalg af Krus med tryk fra Top Supplies. Udover at det er en smart løsning til at skabe reklame på, så er det også budgetvenligt. Det er nemlig sådan, at jo flere krus du køber, jo billigere bliver udgiften. Tænk også bare på at jo flere du køber og får stillet forskellige steder, jo flere ser jeres reklame og får måske lyst til at kontakte jer!

Pris afhænger af model

Der findes både krus lavet af keramik eller porcelæn, og prisen kan variere på krusene i forhold til, hvilket materiale og hvilken model, du gerne vil have dit logo trykt på. Du kan dog se en liste ud for hvert krus, hvor der står, hvad prisen bliver for at få logoet på modellen. Derudover er fragten også regnet med, så du kan se, hvad den endelige pris bliver for både forsendelse af krus og prisen for, at logoet bliver sat på.

Prøv at tage et kig på siden

Det er altså en rigtig god måde at få skabt reklame på gennem kaffekrus, da det er både billigt og praktisk. Prøv at tage et kig på siden, så du kan finde de krus, du gerne vil have logoet på. Jo hurtigere du bestiller en masse krus, jo hurtigere kan I få skabt en masse reklame, så I kan få flere kunder, så skynd dig at få bestilt!