catering

Sørg for at dine medarbejdere får lækker frokost dagligt

Mange virksomheder har aftaler med madfirmaer om at få leveret frokost til medarbejderne. Det er en bonus for medarbejderne ikke at skulle have frokost med selv. Det er dejligt, at der er nogle professionelle mennesker, som har forberedt lækker frokost til en. Der findes mange gode løsninger på madordninger på Sjælland.  

Madordninger på Sjælland: Hvilken leverandør skal du vælge? 

Når du skal finde en madleverandør, så gælder det om at finde ud af hvad behovet er. På denne måde kan du bedre fornemme hvilket firma, der bedst kan leve op til dine forventninger. Det kan være en god ide at lave en spørgerunde for at forhøre sig omkring, hvad de ansatte kunne tænke sig af frokost, hvis de kunne bestemme. Dette kan give dig en ide om, hvilken type mad det skal være.  

Nogle firmaer leverer udelukkende sandwich, imens andre både laver en varm ret og har salatbar ved siden af. Prismæssigt er der helt sikkert også noget at forholde sig til, da der er et budget for hvad frokostposten må koste for virksomheden. Du kan f.eks. kontakte ryde-gastronomi.dk for at blive klogere på, hvad et madfirma kan tilbyde dig. 

Find ud af, hvad dit behov er  

Mange virksomheder vil gerne vælge en madleverandør, som udelukkende bruger friske råvarer og som med garanti kan levere lækker frokost på daglig basis. Du kan altid læse om andre virksomheders oplevelser med madleverandører således, at du kan finde ud af om andre har været tilfredse med maden.  

Det betyder meget, at en virksomhed har fået god omtale, da det kan være afgørende for, om du har lyst til at kontakte firmaet for at lave en fast aftale. Virksomheden bør mødes med madleverandøren og snakke om behovet, så du kan blive klogere på, om det nu også skal være dem, som der bestilles mad fra. 

Varierende frokost er vigtig  

Det er vigtigt med en sund og varieret kost, og derfor går de fleste virksomheder også op i, at deres medarbejdere får den rette kost. Sund og varieret kost er med til at dine medarbejdere får fornyet energi og dermed kan holde koncentrationen resten af eftermiddagen.  

Der skal tages hensyn til alle medarbejdere, så det er en god ide at have nogle forskellige muligheder til frokost. Det kan f.eks. være en god salatbar så ikke-kødspisere kan vælge, hvad de vil have, samtidig med at kødelskere f.eks. kan vælge en varm ret hvor dette element indgår. 

Gør dine medarbejdere glade  

Det er vigtigt, at madleverandøren kan tilbyde dig noget varierende mad hver dag, så dine medarbejdere ikke bliver trætte af det. Den enkelte medarbejder skal som regel betale et bestemt beløb om måneden for frokostordning og derfor skal maden også sidde lige i skabet. Brug tid på at snakke med et par forskellige firmaer, så du har en fornemmelse for, hvad madleverandører kan tilbyde dig. Det kan være en god ide, at du laver en spørgerunde efter en måneds tid, så du kan forhøre dig, om dine medarbejdere er tilfredse med frokostordningen.