Alkometer

Sørg for din og andres sikkerhed når du kører i bil

For de fleste mennesker er det en selvfølge at man skal sørge for at være sikker når man kører bil. Som chauffør er man ansvarlig over for alle i bilens sikkerhed, samt andre bilisters. Man skal køre efter færdselsreglerne og man skal selvfølgelig sørge for at alle i bilen har sikkerhedssele på. Alt sammen meget basalt.

Men den nok største problematik som flere bilister har prøvet at stå overfor, er om de er i stand til at køre eller ej. Spørgsmålet om hvorvidt de burde køre eller tage en taxa. Her er selvfølgelig tale om spirituskørsel.

Flere bilister har stået over for denne udfordring og valgt at sige at de var i stand til at køre. Og flere af dem har helt sikkert ikke været det.

Fjern enhver tvivl om du er i stand til at køre eller ej

Står man i situationen, hvor man skal tage en beslutning om hvorvidt man bør køre hjem eller ej, velvidende at man har alkohol i blodet, så bør det faktisk ikke være ens egen beslutning. Her vil flere personer nok mene at de sagtens er i stand til at køre.

Som sagt kommer ens egen og andres sikkerhed først. Derfor giver det god mening at fjerne enhver tvivl. Her kommer alkometre ind i billedet.

Med alkometre fra Homecare kan man nemt og hurtige måle sin promille og få et definitivt svar på om man ligger over eller under den tilladte grænse for alkohol i blodet for at kunne køre bil.

Er du over den tilladte grænse på 0,5 promille, så er der ikke andet for end at vente og tage testen igen lidt senere, eller du må tage en taxa i stedet.

Det gør alle mere trygge, inden du sætter dig bag rettet

Fordelen ved at have alkometre tilgængelige er, at man altid kan teste sig selv og se om man bør sidde bag rettet i en bil eller om man skal vente længere.

Ikke nok med, at man får definitivt svar, det betyder også, at din familie eller dine venner kan være helt trygge ved at lade dig køre bil.

Så behøver I ikke stå og have en diskussion om hvorvidt det er forsvarligt, at du sætter dig og kører bil, for I kan alle se udslaget på alkometeret, og om du bør vente eller om du er OK til at køre bil.

Derfor er det en ekstremt god idé at investere i dit eget alkometer. Du slipper for diskussionen, og du slipper for en bøde, hvis du skulle blive hevet ind til siden af politiet.

Der er faktisk ikke nogen undskyldning for ikke at anskaffe sig alkometre. Der er ingen bagside til at have et liggende i sin bil, så man altid har det lige ved hånden skulle en situation opstå, hvor man har brug for det. Så tag ansvar, både for din egen og andres sikkerhed, og anskaf dig et alkometer.