E væske i en e cigaret

Alt du skal vide om e væske

Uanset om du er nybegynder eller ej inden for e-cigaretter, kan det altid være rart at kende til det indhold, du inhalerer i det øjeblik, du aktiverer din e-cigaret. Som du sikkert allerede har bemærket, er den damp, du inhalerer, bestående af en væske, der bliver kaldt for e væske.

E væsker fås i mange forskellige varianter for ikke at tale om nikotinstyrker. Derfor kan der være en række forskellige aspekter, du skal tage stilling til for at beslutte dig for den helt rigtige e væske. Som udgangspunkt afhænger det selvfølgelig af, hvilken smag du er til, men dit valg afhænger også af, hvor meget du ryger, når du for eksempel skal vurdere nikotinstyrken.

Hvad er e væsker?

Først og fremmest er det selvfølgelig relevant at tale om, hvad e væsker i det hele taget er. Inden vi når så langt, skal du først og fremmest vide, hvordan en e cigaret er opbygget, og hvordan den virker – se mere på https://gosmoke.dk/.

Drivkræften i en e-cigaret er nemlig først og fremmest det batteri, der sørger for, at du kan aktivere den og bruge den, når du har lyst. Ligeså snart du aktiverer din e cigaret, bliver selve clearomizeren aktiveret. Den kaldes også for tanken, og det er heri, du fylder din e væske i.

Inde i selve clearomizeren, finder du coilen. Coileren bliver kaldt flere forskellige ting, men kan primært opfattes som forstøveren eller brænderen. Det er coilerens opgave at fordampe e-juicen, så du kan inhalere på præcis samme måde, som du ville gøre med en almindelig e-cigaret. Og nu tilbage til e-væskerne. For hvad indeholder e-væsker helt præcist?

E væske bliver også kaldet for juice eller dampvæske – det er værd at vide, hvis du pludselig står i en situation, hvor vedkommende kalder noget andet end bare e væske. Derudover er det værd at vide, at der ikke er grænser for, hvad der findes af e-væsker på markedet – du har rig mulighed for at blive glad for mange forskellige smage. Dertil er det desuden værd at vide, at e væsker består af ren nikotin i modsætning til en almindelig cigaret.

Naturlige smagsstoffer

Måske har du allerede tænkt, hvorvidt man kan stole på, at smagen i e væsken ikke er sundhedsskadelig. Heldigvis skal du ikke tvivle længere. Du får nemlig naturlige smagsstoffer i din e væske til trods for, at der findes et hav af forskellige smage at vælge imellem. Derudover er det værd at vide, at mange af de tilsætningsstoffer, der findes i e væsker bruges i almindelige forbrugsvarer. Der er derfor ikke den store forskel på det indhold, du får i e væsker, som i det mad og væske, du indtager til dagligt. Når det er sagt, er det selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på, at det er nikotinen, der kan være sundhedsskadelig. Heldigvis har du helt selv mulighed for at bestemme, hvor meget nikotin, du ønsker i din e væske. Hvis du er mere til nikotinfrie e væsker, så kan du sagtens vælge det uden besvær.