vinduer

Det bliver mere populært at handle vinduer på nettet

Danskernes lyst til at gå i gang med projekter selv, samt at handle ind til det på nettet, har fået noget af et boost nu her de seneste par år. Dels skyldes det måske, at nogen har fået mere tid hjemme, og dermed mere tid til gør-det-selv projekterne, men måske skyldes det også at danskerne gerne vil have større egen indflydelse på hvilke byggematerialer de bruger, og hvad de egentlig betaler for.

Slip for at lede efter priser

Når det kommer til døre og vinduer har det ofte været en jungle at finde priser, og du har måske oplevet at du måtte ringe direkte til udbyderne og få regnet særlige tilbud ud. Med mere onlinesalg af vinduer hos web-shops som f.eks www.vinduesgrossisten.dk  er priserne på vinduer blevet meget mere gennemskuelige. Du kan nu hurtigt selv beregne dine priser, ændre dine valg, tilpasse, fravælge og se hvad det har af indflydelse på din pris. Det har stor betydning når man f.eks. sidder og vil planlægge en forestående renovering eller fornyelse af boligen at man kan få et overblik over prisen uden at skulle henvende sig flere steder hen. Det at du selv kan vælge materialer, og være herre over prisen selv, gør også at du får en bedre tiltro til kvaliteten, da du har mere indsigt i hvilket produkt det er du køber.

vinduer

Få samme gode service

At handle vinduer og døre på nettet betyder ikke at du kommer til at undvære kundeservice eller ikke kan få den rådgivning du har brug for. Det er slet ikke sikkert du har prøvet at købe vinduer før, så hvordan skulle du egentlig vide hvad der egner sig bedst, og måske der findes løsninger som du ikke lige har tænkt på. Når man handler online kan man dog sagtens få masser af god service, men igen handler det om friheden til at vælge, så det passer ind når du har tid. Vil du helst sende en mail og have et skriftligt svar på dine spørgsmål, eller er du typen der er mere til verbal kommunikation, så er kundeservice ikke længere væk end et telefonopkald. Her kan du få hjælp til at finde den optimale løsning der passer til dine behov, valg af materialer, viden om 2 eller 3 lags glas og meget mere.

Godt for miljøet, skidt for tyven.

Langt de fleste huse har godt af en opdatering af deres vinduer, i hvert fald hvis det er en bolig der ikke er opført inden for de sidste 10 år og hvor der ikke har været skiftet vinduer. Samtidig har moderne vinduer ofte en udluftnings løsning indbygget som også sørger for et godt indeklima til gavn for både dig, din familie og din bolig. Nye vinduer kan have stor indflydelse på varmen i boligen og dermed også på din økonomi, men samtidig er der også meget mere sikkerhed i nye vinduer, så indbrudstyven får svært ved at få adgang til din bolig.