rullegræs pris

Skal haven have en ansigtsløftning?

Sidste sommer var vi mange, der var tvunget til at holder sommerferie her i Danmark pga. Covid-19. Hvordan situationen kommer til at se ud den kommende sommer, er umuligt at spå om på nuværende tidspunkt. Sandsynligheden for at alt bare er tilbage til normale tilstande er dog nok ret lav. Derfor er det oplagt at lægge lidt penge og energi i at give haven et ansigtsløft inden sommer. Herunder får du et par forslag til, hvordan du kan friske haven lidt op. 

Få en flot, grøn græsplæne 

Langt de fleste haver har en større eller mindre græsplæne i centrum. Ideelt set er denne græsplæne plan og grøn, men det er desværre ikke altid tilfældet. Mange haveejere døjer med meget mos i græsplænen, og det kan være næsten umuligt at komme til livs. Nogle gange er den eneste løsning simpelthen at rive den gamle plæne op og anlægge en ny.  

Rullegræs pris: Find et skarpt tilbud hos Dansk Hus og Have Service 

Hvis du skal have en ny græsplæne, kan du vælge imellem at så græs eller at lægge rullegræs. Prisen på rullegræs er lidt højere, end hvis man selv sår plænen. Du slipper til gengæld for at skulle vente på at græsset vokser frem. Du får ofte også et pænere slutresultat, så det kan altså være værd at betale prisen for rullegræs. På https://www.danskhusoghaveservice.dk/shop/rullegraes/ kan du nemt og hurtigt beregne prisen på rullegræs til din have. Dansk Hus og Have Service giver dig en skarp rullegræs pris. 

Inviter insekterne ind i haven 

Den traditionelle villahave er pæn og vedligeholdt med kortklippet græsplæne og blomsterbede helt uden ukrudt. Mange fra den ældre generation lægger en stor ære i at holde deres have pæn og velholdt. Der er dog ved at ske en modbevægelse, som hænger sammen med det øgede fokus på biodiversitet. Flere og flere er nemlig begyndt at lade dele af deres haver vokse mere vildt, da det er godt for insekterne i haven. Dette kaldes at lave haven ’vild med vilje’, og det er i virkeligheden en virkelig befriende måde at tænke på haven. Hvis du også vil forsøge dig med en lidt vildere have, kan du starte med at udvælge et hjørne af haven. Her lader du naturen få frit løb, og du blander dig mindst muligt. Det er også oplagt at plante en blomstereng i haven, da det ikke bare et godt for insekterne – det er også en fryd for øjet. 

Nyd haven fra en ny terrasse 

Når din have har fået en ansigtsløftning i form af en ny, flot græsplæne og en masse vilde blomster, er det måske tid til at kigge lidt på terrassen. Du skal jo have mulighed for at nye din flotte have, og det gøres altså bedst fra en terrasse. Hvis det er tid til at anlægge en ny terrasse, kan du overveje, om det skal være en træterrasse. Træterrasser kræver ganske vist lidt vedligeholdelse, men til gengæld er de rigtig smukke at se på. Det er ovenikøbet relativt nemt selv at lave en træterrasse, hvis du ellers har hænderne skruet rigtigt på.