La Roche Posay

La Roche Posay – svært at udtale, let at bruge

Frankrig bliver tit forbundet med elegance og ynde. Bare hør sproget, som er en gåde for alle, der ikke kan det, en kamp for dem der er ved at lære det og en fryd for dem er flydende i det. Brandet La Roche-Posay er ingen undtagelse her. Navnet er svært at sige, men produkterne er mange og alsidige, og virkningen er efter sigende stor. 

Hvis man døjer med allergi og eksem kan det være umådeligt svært at finde hudpleje, som ikke gør mere skade end gavn. Mange brands lover langt mere end de kan holde, og for parfumeallergikere er det et mareridt at finde rundt i ”naturlige” ingredienser, som slet ikke er naturlige alligevel.   

Det lader til at der nu er hjælp at hente. La Roche Posay tilbyder nemlig et solidt alternativ til alle de tomme løfter og unaturlige ingredienser. 

Hvem forhandler La Roche Posay? 

Selvom brandet ikke er det mest kendte i Danmark, kan det efterhånden købes langt de fleste steder, hvor andre hudpleje-brands normalt forhandles. 

Som et særligt kvalitetsstempel sælges La Roche-Posay også på apotekerne, hvilket vidner om den høje kvalitet og virkning produkterne har. Men selvom apotekerne for det meste tilbyder kyndig vejledning, kan det oftest i høj grad betale sig at købe produkterne online hos blandt andet https://www.beautycos.dk/la-roche-posay. Sådanne webshops placerer sig nemlig et godt stykke under apotekerne prismæssigt, så hvis det er produkter man sværger til, er der meget at spare i længden. 

Og det er ingenlunde kun Danmark der har fået øjnene op for mærket. Faktisk forhandles produkterne i skrivende stund i over 50 forskellige lande verden over, hvilket kan siges at være endnu et kvalitetsstempel. Så mange forbrugere kan simpelthen ikke tage fejl. 

Om La Roche-Posay 

Brandet i sig selv er opkaldt efter den vestfranske by af samme navn og har eksisteret i over 40 år. Det startede ud som en lille virksomhed der voksede sig større, blev senere opkøbt af L’Oréal, og hører i dag under deres koncern. Dette sikrer en stabilitet i driften, men La Roche-Posay har samtidig formået at bevare deres navn og ry. 

De brander sig primært på hele tiden at have igangværende studier og research, som konstant skal hjælpe med at udvikle og forbedre deres produkter. 

Produkter fra La Roche-Posay 

Fokus for deres hudplejeprodukter i det hele taget, er sensitiv hud. De gør det lettere for alle med sensitiv hud at vælge alt fra natcremer til makeup og solcreme. Og særligt sidstnævnte er et af deres mest populære produkter, nok især fordi sensitiv hud kræver ekstra omhyggelig solbeskyttelse. 

Produkternes udseende er afdæmpet og produktnavne og tekst er oftest på fransk. Derfor sælger de også primært sig selv på god omtale, bevist virkning og tillid til brandet i det hele taget. 

Udover kun at have fokus på sensitiv hud, har de også specialiseret sig i blandt andet behandling af hudsygdommen rosacea, som giver rødme og blodsprængninger i huden. De har en hel serie til netop dette, som indeholder beroligende cremer og makeup der kan hjælpe med at dække rødmen.