halskæde mænd

Tre gode råd til hvordan du kan pifte dit look op

Leder du efter inspiration til, hvordan du kan gøre du look mere interessant? Kunne du godt tænke dig at ændre din stil? Er du i tvivl om, hvor du skal starte? Det kan være svært med så mange forskellige stilmuligheder. Læs med her og få tre gode råd til, hvad du kan gøre for at pifte dit look op og skille dig ud fra mængden.

Udforsk accessories

Et fuldendt outfit er så meget mere end bare sko, sokker, bukser og skjorte. Der er mange muligheder ud over de fundamentale dele af påklædningen. Accessories kommer i mange former og størrelse. Det kan være alt fra et par lækre solbriller til et stilfuldt ur og alt derimellem.
 Et sikkert bud på, hvad du kan gøre for at skille dig ud ville være at købe en guld halskæde til mænd. Det er ikke noget alle går med, og det er en skam, for en halskæde kan virkelig fuldende dit outfit. Uanset om du er mest til street wear eller den mere formelle stil, kan et halssmykke give mere kulør til dit outfit.

Sæt dig et mål for din stil

Det kan være svært at sammensætte et gennemført outfit. Især hvis man ikke har nogen klar vision for hvilken stil, man går efter. Derfor kan det være værd at sætte sig og tænke over, hvad man gerne vil gå efter.
 Det kan være du finder ud af, at du egentlig altid gerne har ville klæde dig mere formelt. Efter den erkendelse kan du så begynde at undersøge de mange dos’ and dont’s’ når det kommer til sammensætningen af jakkesæt.
 Hvordan sko og bælte skal matche, hvornår man går i sort, hvordan man vælger det rigtige slips etc. Og når man først har lært at spotte de forskellige faldgruber og faux pas, kan man begynde at eksperimentere med stilen. 
 Det kan også være du er mere til street wear eller noget helt tredje. Proceduren er den samme. Når først man har sat sig ind i de koder, der er for en bestemt stil, kan du begynde at udfordre dem og komme et personligt udtryk nærmere. 
 Hvis du først har fundet din personlige stil, har du et bedre udgangspunkt for at eksperimentere med forskellige sammensætninger inden for de grundlæggende rammer, og eventuelt begynde at bryde med eller udvide dem.

Vær komfortabel i dit outfit

Komfortabelt tøj betyder ikke nødvendigvis løstsiddende joggingbukser og store sweatshirts. Det føles måske rarere på huden, men signalværdien, skulle man gå sådan klædt i offentligheden, kan medføre et ubehag større end den umiddelbare komfort ved det løse tøj.
 Har man til gengæld gjort noget ud af sig selv, kan den medfølgende selvtillid veje mange gange op for, at man har måtte efterlade træningstøjet derhjemme. Det er nemlig ikke kun vigtigt at føle sig fysisk komfortabel, men også at kunne føle sig komfortabel i sociale sammenhænge.