mizon maske

Unaturligt smuk på den helt naturlige måde

Der bør på ingen måde være noget krav om, at kvinder skal være smukke. Lad os bare blive enige om det. Men, når det så er sagt, så er det skønt at se sig selv i spejlet og føle sig smuk, fordi det ansigt, der kigger ud på en, er sundt og rask og ikke mindst velplejet. Alle mennesker er nemlig naturligt allermest smukke, når de er sunde og glade.  

Derfor er det slet ikke nødvendigt at kaste sig over alverdens skønhedsprodukter, når det, vi i virkeligheden har brug for, er helt naturlig pleje med helt naturlige ingredienser. Regelmæssig pleje af dit hår og dit ansigt vil gøre dig smuk og glad hver gang, du kigger i spejlet.  

Naturlig hudpleje med en mizon maske 

Der findes utrolig mange produkter på markedet, der lover at kunne både det ene og det andet for din hud. Men sandheden er, at din hud er skabt til at passe sig selv. Hvis blot du holder din hud ren og fugtig, hvad enten det er med helt naturlige ingredienser, eller med et simpelt og naturligt produkt, f.eks. en mizon maske, så vil du ofte ikke have brug for andet.  

Før du kaster dig over alverdens produkter, så husk at de fleste udnytter ingredienser, som du måske selv har derhjemme, eller nemt kan skaffe. Den simpleste rutine kan bestå af at vaske dit ansigt i varmt og koldt vand morgen og aften. Om aftenen fjerner du eventuel makeup med noget så simpelt som kokosolie.  

En ganske lille klat kokosolie varmes op i hænderne – det smelter af sig selv i hænderne blot ved almindelig kroptemperatur – og gnubbes i ansigtet, specielt omkring øjnene. Tag derefter en varm klud, og tør olie og makeup af sammen. Ikke nok med at din hud bliver ren, så får den også lige et skud fugt. Luk eventuelt hudens porrer igen med koldt vand, og d er klar til at gå i seng! 

Ekstra fugt til din hud 

Det kan dog sagtens være, at din hud ikke får helt nok fugt. Specielt hvis du bor i byen, hvor du oftere vil være udsat for nogle mindre naturlige miljøer. Her kan det hjælpe at give huden ekstra fugt, når du er hjemme. Der findes selvfølgelig naturlige produkter, som den førnævnte mizon maske, eller cremer, men igen kan du også selv finde hjælp i køkkenet.  

Det kræver ikke mere end en kort tur på nettet og du vil finde et hav af forskellige opskrifter på naturlige ansigtsmasker til forskellige hudtyper. Alle gør brug af ingredienser, som du har i køleskabet eller kan hente i det nærmeste supermarked. F.eks. er yoghurt, honning, havregryn og en lang række frugter virkelig gode for huden. Det handler bare om at finde det, der passer bedst til dig.  

Brug et par timer på at finde en opskrift, der passer til din hud, eller tag en god, naturlig ansigtsmaske med hjem og giv din hud lidt ekstra, bare en gang om ugen, det gør virkelig underværker for både dit udseende og dit velvære! Har du ikke prøvet dem før, så test mizon maskerne til din hud og se forskellen.