morgen bollefyr

Få en morgenbollefyr til dit næste damearrangement


Hvad end du skal holde polterabend, stor fødselsdagsbrunch med veninderne eller noget helt tredje, så er det vigtigt at underholdningen er i top. Hvor mange arrangementer har man ikke siddet til, som har manglet det ekstra for at det bliver en uforglemmelig oplevelse? Du behøver overhovedet ikke at lede længere, fordi at få en morgenbollefyr ud, er det nye sort, og noget dine veninder aldrig nogensinde vil glemme! Du kan finde en morgenbollefyr på linket.

Hvad er en morgenbollefyr præcist?

Det ligger faktisk i navnet, men helt konkret er det en stripper der kommer ud og hjælper med at bage morgenbollerne. Du skal bare have dej klar, og så vil han hjælpe med at ælte og få stemningen op at køre. Han er sammen med jer iklædt udelukkende et forklæde, så I har virkelig fået noget godt at kigge på imens. Han sørger også for at servere morgenkaffen og kræse lidt ekstra om dagens hovedperson, så hun – sammen med veninderne – får en uforglemmelig oplevelse.

Hvor kommer ideen bag morgenbollefyr fra?

Den gamle rejsekonge og dansk jetsetter Simon Spies var kendt for sine morgenbolledamer. Men det er jo ikke kun mænd der skal nyde godt af det! Derfor blev morgenbollefyre til en ting, og det har været enormt populært lige siden. Hvem kan ikke tænke sig at få en lækker fyr ud i bar røv og forklæde, for at underholde og forkæle jer? I må desuden gerne smække ham lidt bag i, hvis I skulle få lyst til det.

Hvilken morgenbollefyr skal man vælge?

Det er helt op til jer, hvilken fyr i kunne tænke jer! Alle fyrene har noget forskelligt at byde på, så det er bare om at lede til i har fundet den rigtige. Alle morgenbollefyrene har baggrund som stripper, så de ved præcis hvordan de skal underholde, og lave et show ud af noget så simpelt som at ælte boller. I vil derfor være underholdt fra start til slut, uanset hvilken en i vælger.

Kan de andet end at bage boller?

Hvis man eksempelvis holder en polterabend, hvor der skal være høj stemning fra morgenstunden, kan man vælge at købe en udvidet pakke. Her bliver der suppleret med et stripshow, og han vil også kunne lokkes til at lave en bodytequila. I kan også erstatte bodytequila med andre shots, så I får præcis det, I vil have.

morgenbollefyr

Skal man selv sørge for noget?

Man skal selv have en bolledej parat, da det fungerer bedst. Hvis nogen eksempelvis har glutenallergi eller I foretrækker speltboller, så kan i selv få lov til at tilpasse jeres behov. Så skal morgenbollefyren bare ælte og hygge om jer, og der skal ikke tænkes på særlige behov.
Hvis i bestiller en udvidet pakke, så skal I også selv sørge for, at der er alkohol og eventuelt andre ting til at lave en bodytequila. Så længe I bare sørger for at de er de nødvendige redskaber, skal han nok sørge for højt humør og rigtig god underholdning!