krus med navn

Merchandise er nem reklame for dit firma

Er du ejer af et firma? Så er det helt oplagt for dig at indkøbe en masse forskellige former for merchandise med dit firmas navn og logo på. Du kan fx vælge at anskaffe krus med navn, som kan bruges til en række forskellige formål. I denne artikel gives inspiration og råd til, hvorfor du skal vælge at købe krus med navn til din virksomhed.

krus med navn

Hvorfor krus med navn?

Den første og måske også væsentligste grund til at du bør anskaffe krus med dit firmas navn og logo på er, at det er rigtig god reklame. Jo flere steder dit firmas navn og logo bliver vist frem, des større chance er der for, at jeres mulige kunder ser det og kan huske jer. Krus er derfor på mange måder bedre end plakater eller nøgleringe, både fordi de holder længere, og fordi alle bruger et krus i løbet af dagen til kaffen, til teen eller måske som vase til en blomst.

Sådan sikrer du at blive set

Du skal selvfølgelig skynde dig at få lavet krus med dit firmas navn, så du kan give det til dine ansatte som en del af deres julegave. Hvis du derudover vil være sikker på at investeringen i krus med navn bærer frugt, skal du sørge for at gøre en aktiv indsats og sprede krusene så langt omkring som muligt. Det er ikke nok bare at give alle dine medarbejdere et krus i julegave. Du kan dog overveje at opfordre dine medarbejdere til alle som en at give dem videre til deres familier i julegaver. Du kan også med fordel give dem til bingospil eller tombolaer rundt omkring i foreninger.

Der er også den mulighed, at du kan tage et krus med navn med, når du skal til møder rundt omkring og ”ved en fejl” efterlade det. Har I rundvisninger i din virksomhed, kan du også give krusene væk til de besøgende som gaver. Det handler om at tænke kreativt, for at krusene når så langt ud som muligt.

Gør kruset flot

Et ekstra lille tip til at sikre at kruset, og derfor dit firmas navn, kommer så langt omkring som muligt, er ved at gøre firmaets krus med navn rigtig flot. Gør det til et krus, som man har lyst til at have stående. Du kan vælge at lave koppen i flotte farver eller med et sjovt mønster. Det hele går simpelthen bare ud på at få så mange som muligt til at synes om kruset.

Andre steder du kan placere dit logo

Der er selvfølgelig også mange andre genstande, du kan få printet dit firmas navn på. En rigtig god ide er fx på muleposer af stof. Disse kan du give væk gratis med den betingelse, at modtageren lover at bruge det. Du kan også lave cykelsædeovertræk, som du enten kan gå ud og sætte på parkerede cykler rundt omkring, eller du kan stå en morgen og dele ud langs en cykelsti. De bedste ideer er de genstande, der har en brugbar funktion for folk, da det er dem, der når længst ud.