vandpistol

Er du typen, der elsker at være udenfor? Hvis du er det, så er der i hvert fald masser af redskaber, som du kan bruge til at have det sjovt. Selvom du ikke tilbringer meget tid udenfor, kan det være, at lige netop det fedeste udendørs legetøj kan gøre, at du får lyst til det. Og det gælder altså, uanset om du er barn eller voksen. Noget af det sjoveste, som du kan hygge dig med udenfor, er en vandpistol.

Læs med herunder, og find ud af, hvilke muligheder der er nu til dags.

Vandpistol til børn

Der findes mange fede og nye slags vandpistoler, som du kan købe for eksempel på nettet. Hvis du skal købe en til et barn, bør du sætte dig ind i, hvad et barn i barnets alder kunne tænke sig.

For eksempel er der en god chance for, at et barn gerne vil have en vandpistol, som har flere farver, og som er meget farverig. Så kan du vælge at købe en, som for eksempel er både blå, grøn, gul og rød.

Det gør den bare lidt sejere med fede farver, hvis man er et barn, der gerne vil vise sit legetøj frem for vennerne. Og måske du tænker, at den skal være rød, hvis det er til en pige. Og at det er fedest med en i grøn og/eller blå til en dreng. Men det kan også være, at du synes, at det er fuldstændig lige meget, hvilke farver vandpistolen har i forhold til barnets køn. Det er helt op til dig eller barnet at vælge en i passende farver.

børn med vandpistoler

Vandpistoler er også for de voksne

Men nu er udendørs leg jo ikke kun forbeholdt børn. Nogle vil måske tænke, at en vandpistol er legetøj, der passer bedst til børn. Men det kan være mindst lige så sjovt for voksne at slå sig løs med sådan en. Det kunne for eksempel være en sjov del af en havefest, at man ”kæmper” mod hinanden med vandgeværer. Så kunne man gøre det til en konkurrence, hvor den person, der er mindst våd til sidst, er vinderen og eventuelt får en præmie.

Her er farven på vandpistolen måske mindre relevant. Og det kan være vigtigere, at det er en vandpistol, der virkelig kan skyde meget vand ud på kort tid. Man vil jo gerne vinde konkurrencen!

Heldigvis er der mange forskellige vandpistoler, som man kan vælge imellem. Og man kan sagtens få en masse til gode priser. Men hvis man holder en stor fest, kan det hurtigt blive dyrt, hvis alle skal have vandpistoler stillet til rådighed. Så kunne man i stedet opfordre gæsterne til at tage deres egen vandpistol med.

Så uanset om man er barn eller voksen, så findes der altså mange gode og nye vandpistoler på markedet. Der er noget for enhver, og hvem ville ikke elske at opholde sig udenfor, hvis en vandpistol bare indgår i legen?