Try Medics

Try Medics – teamet der tager hånd om dit ophold i Uganda

Try Medics er et firma, der sikrer hospitalspraktik for studenter og universitetsstuderende i udlandet. Dette er en unik og fantastisk mulighed for dig, der ønsker at komme ud og se verden, samtidig med at du tager din uddannelse og får en masse erfaring indenfor faget. Du vil få en masse vilde oplevelser med på vejen, som du ikke vil glemme. Læs mere om hvad Try Medics er, og hvad det kan gøre for dig som studerende, herunder. 

Få en masse lærerig erfaring 

Det spændende ved at bruge Try Medics og være afsted på praktik i udlandet er som sagt, at du får dig en masse erfaring med på vejen. For at komme afsted skal du enten være over 18 år og have taget en ungdomsuddannelse eller være studerende, som er i gang med en videregående uddannelse – det kunne for eksempel være en uddannelse som sygeplejerske, læge, tandlæge eller jordemoder. Du vil blive tildelt en praktikplads på et hospital, hvor du vil arbejde med rigtige patienter, der har brug for din hjælp indenfor dit fag.  

Du er afsted i cirka 4-6 uger. På denne tid vil du helt sikkert have lært en masse nye ting, som du vil kunne bruge indenfor dit fag, når du kommer tilbage til Danmark igen. Tager du afsted som ung over 18, der endnu ikke læser videre, kan dette ophold være med til at danne et super godt grundlag for dit studievalg. Der er super mange muligheder når det kommer til Try Medics – det er bare med at kaste sig ud i det og få en masse brugbar erfaring!  

Mød nye mennesker og oplev nye kulturer 

Ved at rejse ud i verden med Try Medics får du ikke kun en masse god og brugbar erfaring, men du får samtidig også en helt unik mulighed for at møde nye mennesker og opleve nye kulturer helt tæt på. Da du rejser ud for at tage i praktik i landet kommer du helt tæt på de lokale mennesker i landet, og du vil helt sikkert opleve en helt ny form for forståelighed – måske vil der endda kunne blomstre venskaber ud af disse bekendtskaber, du kommer til at gøre dig. Try Medics oplever ofte, at der bliver skabt nogle helt specielle venskaber, der kan vare for livet. Ved at arbejde med mennesker fra andre lande og kulturer får du hermed også ekstra erfaring, som helt sikkert vil gavne dig i fremtiden – uanset hvilket erhverv du vælger.  

Udover at du møder nye, spændende mennesker, så lærer du også helt nye kulturer og livsstile at kende. Du vil skulle bo med andre studerende i praktik, som måske endda arbejder på samme afdeling på hospitalet som dig. Der er Wi-Fi i husene, så du kan fortælle dine familie og venner derhjemme om dine fede oplevelser på din praktik rejse. Ønsker du at møde nye mennesker og opleve nye kulturer? Så er der altså ingen tvivl om, at du skal bruge Try Medics!