Reformer træning

Reformer – en træningsform du bør kende til

Der findes mange forskellige træningsformer og mange forskellige hold, man kan tage i de forskellige fitnesscentre. Der findes også de mere individuelle træningsformer, hvor man selv f.eks. løber eller cykler en tur i naturen. Fordelen ved individuelle træningsformer er, at man hurtigt og nemt kan tage afsted, når det passer ind i ens kalender.

Man er ikke afhængig af, hvornår der er er et hold, man kan træne sammen med, eller om der er plads på holdet. Modsat kan den individuelle træningsform have den klare ulempe, at man selv skal motivere sig til at tage afsted. Det bliver nemt at springe over, da man jo bare kan løbe igen i morgen. Hvis man vælger en træningsform, hvor man deltager på et hold, skal man ofte tilmelde sig på forhånd. Det gør motivationen større for at komme afsted, og samtidigt er der er god fællesskabsfølelse, når man deltager på hold sammen med andre.

Reformer – med musik og instruktør

https://www.energii.dk/ vil du støde på en reformer, som er et træningsredskab, der består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Der er en modstand i maskinen som i kombination med din egen kropsvægt, og reformerens fjedre gør det muligt for dig at tilpasse belastningen, så det passer til dig. Når du på denne måde kan tilpasse belastningen får du muligheden for en dynamisk og effektiv træning, hvor du træner din styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration.

Du kan gå på et hold, hvor en instruktør guider dig sikkert gennem hver time. Der vil være musik med til træningen. Når du tilmelder dig holdet, tilmelder du dig hold træning af en times varighed, hvor der trænes alle muskelgrupper med varierende tempi, øvelser og intensitet.

Reformer for dig, der lige har født eller dig med børn

Der er forskellige hold, der på forskellig vis understøtter dig, hvor du er i dit liv lige nu. Det er muligt for dig, at tage dit barn med på holdet, hvis dit barn er over 12 år gammel. For dig, der lige har født, er reformer en oplagt træningsform, da dens mulighed for tilpasning i belastning gør en træning, der kan varieres i belastningen alt efter hvilken form, du er i. Hvis du vælger mor/baby bootcamp, kan du have din baby med i træningslokalet på et tæppe eller i en babystol. Det anbefales, at du starter ca. 8 uger efter fødsel med anbefaling fra din egen læge.

Senior Reformer

Reformer er ligeledes oplagt til seniorer. Hvis du har stive led, har udfordringer med balancen eller er blevet opereret i knæ, hoft, skulder eller bryst, så er reformer noget for dig.

Tilmeld dig

Som nævnt tidligere er der fordele ved at tilmelde sig på et hold. Når du tilmelder dig et hold, vil du højst sandsynligt være mere motiveret til at komme igen og igen, da du både kan opleve en slags sammenhold på holdet, du kan opleve motivation og opnå anerkendelse fra din instruktør og så bliver du automatisk mere motiveret af, at du allerede har tilmeldt dig. Oplev reformeren ved at tilmelde dig i dag.