hvid seng til børn

Skønhedssøvn er ikke kun for voksne. Der er nemlig ikke noget bedre end et sovende barn. At dit barn får en god nattesøvn er super vigtigt for både dit barns velbefindende, men også for hele familiens ve og vel. Glade og udhvilede børn giver nemlig glade forældre. Det er ikke lige meget hvilken seng du vælger til dit barn. Vælg en god seng af en god kvalitet, så den kan holde i lang tid. Det kan være penge som viser sig at være givet godt ud.

Hvilken seng skal du vælge

Når dit barn går fra tremmesengen til en større juniorseng, er der flere ting du skal have i tankerne. For at dit barn får en optimal nattesøvn skal det ligge godt. Derfor skal du have nogle ting med i overvejelserne, når du skal ud og investere i ny juniorseng til dit barn. Man kan få juniorsenge, hvor der er indbygget sengehest. Hvis barnet kommer direkte fra en tremmeseng, kan en seng med indbygget sengehest være et godt valg. Så er du sikret, at barnet ikke falder ud af sengen. Men er barnet vænnet til at sove uden sengehest eller tremmer, findes der også rigtig mange fine senge uden. Overvej at investere i en seng af god kvalitet, eventuelt i en lavet af FSC-træ. Her er der fokus på bæredygtighed og miljørigtigt træ. Det kan godt betale sig at investere i en god seng, da denne så vil kunne gå i arv til søskende, eller sælges videre. Husk at vælge en madras efter barnets vægt. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken man vælger. En juniorseng er noget, ethvert barn ser frem til. Man er jo blevet stor, når man får sådan en seng. Men hvordan indretter man med den nye større seng i rummet?

hvid køjeseng

Indret børneværelset med den nye juniorseng

Det kan være en udfordring at få plads til den nye juniorseng på børneværelset. Derfor må du tænke kreativt. Hvis du har en rigtig prinsesse pige, kan det være, du skal investere i en rigtig prinsesse seng. På den måde kan du tænke den ind i indretningen af værelset. Har du derimod en dreng, der elsker biler, kan det være, du skal købe en seng, der er udformet som en bil. Uanset om du vælger en klassisk juniorseng eller en mere særpræget, så sørg for at få den til at passe godt ind i indretningen. Det kan også være, du skal flytte lidt rundt inde på værelset for at få den mest optimale indretning med den nye seng. Dit barn vil elske dig for at indrette et fint værelse med en ny seng. Lad sengen være en central del af indretningen af børneværelset og skab et flot og unikt univers, hvor dit barn kan sove, slappe af og lege. Vælg en stilren seng i god kvalitet, der aldrig går af mode. På den måde er du sikret en god seng til dit barn i mange år. En juniorseng vil også være en god ramme ar hygge og læse godnat historie i for dit barn.