gaven til studenten

Husk gaven til den nye student


I takt med at dagene bliver både længere og varmere, så nærmer datoen for hvornår de nyudklækkede studenter springer ud. Måske der er en i din familie eller omgangskreds, som endelig kan kalde sig student her til sommer. Derfor går du måske også og overvejer hvad du skal give den nye student i gave.

Smukke smykker går lige i hjertet

Til de kvindelige studenter er der en vej som du kan gå, der næsten er stensikker nemlig smykker. Der findes så mange forskellige smukke smykker at der er noget til enhver smag. Uanset om man elsker det pyntede eller mere simple look. Ofte er der en type af smykker, som man bedst kan lide – det kunne være ringe fremgår armbånd. Så prøv at lægge mærke til hvad den kommende student i forvejen går mest med. På den anden side kan man også have for mange af én type smykker. Overvej også hvorvidt hun mest er til smykker i sølv eller guld.

Vil du gøre noget ekstra ud af det smykke du køber til den nye student, så få det indgraveret. Det kan være datoen for den sidste eksamenen, vedkommendes navn eller en sød tekst. Det vil gøre smykket endnu mere personligt. Prøv for eksempel at lade dig inspirere på https://guldsmykket.dk/

dyr ring

Studentertid er lig med bobler i lange baner

Ønsker du at i en hel anden retning med din gave, så kunne du også overveje at give en champagnesabel. Netop i studentertiden bliver der drukket ekstra mange bobler. Hvorfor ikke give dit bidrag til at dette bliver endnu sjovere end det i forvejen er, ved at give dem en sabel som de kan bruge hele sommeren. En sådan gave er sjov for både de kvindelige og mandlige studenter og er derfor en sikker vinder hos de fleste.

Da bladet på en champagnesabel er lavet i metal, så kan denne faktisk også indgraveres. Igen kan du vælge tá gå med for eksempel studentens navn eller datoen for hvornår vedkommende blev student.

Er du ikke sikker på hvad du vil have indgraveret og er bange for at vælge det forkerte, så kan du også blot vælge at vedlægge penge til en indgravering. På den måde kan studenten selv vælge noget, de vil blive glad for at have stående.

Hjælp dem videre i livet

Selvom det virker lidt trist blot at give penge i gave, så kan det vække stor glæde hos studenten. For når man bliver student er man ofte i en periode i ens liv, hvor man står overfor mange ting der kan koste en del penge. Det kan være at de vil ud og rejse eller gerne vil flytte hjemmefra. To ting der kan være utrolig dyre. I sådan en tid kan det derfor være en stor hjælp og glæde at få penge til for eksempel flybilletten eller spisebordet.

For at gøre gaven mere personligt, så kan du vælge at skrive et lille kort hvor i du fortæller hvilken en af deres drømme det er du gerne vil støtte.