usb kabler

Derfor skal du have styr på de forskellige former for usb kabel


Der findes mange forskellige slags usb kabler, hvor der er nogle, som du kender bedre end andre. Et usb kabel er nemlig en teknologi, som konstant er i en udvikling. Det er derfor vigtigt, at du holder styr på de forskellige kabler, så du altid har de rigtige kabler med dig, når du lige skal bruge dem.

Det er nemt nok at anskaffe sig de forskellige kabler, og du vil nemt kunne finde lige det, som du skulle have brug for. Et godt sted at finde et usb kabel er hos Batteribyen, hvor du kan finde et stort udvalg af kabler. Det kan nemlig også være vigtigt at hurtigt at finde et kabel en gang imellem, hvis det nu skal bruges til en nødsituation. Hvis du skal overføre noget vigtig information til din fremlæggelse for eksempel.

De forskellige usb kabler, som du skal kende

Som sagt, så er der mange forskellige slags typer af et usb kabel, og det er altid en god ide at vide, hvad de forskellige kablers funktion er. På den måde vil du altid have det rette usb kabel klar, til når det skal bruges til specifikke situationer.

Det første kabel, som du nok også har set oftest, er USB-A kablet. Dette kabel er det, som du ofte bruger til computere og lignende. Det er de firkantede porte, som de skal indsættes i, hvor de skal vende den rette vej opad. Du vil også kunne finde kabler med USB-A typen i den ene ende og Micro usb i den anden, som passer til de fleste telefoner.

Derefter har vi USB-B, som du nok ikke har set lige så tit. Dette er et usb kabel, som har en meget firkantet form, som du oftest vil kunne finde til brug ved printere og lignende. Det er ikke særlig tit, at du vil få brug for dette kabel, og de fleste maskiner har selv deres eget kabel.

Det nye USB-C kabel, som er det nye og bedste usb kabel

Det sidste af de normale kabler er den nye USB-C. Dette nyere usb kabel er lavet som en opgradering til USB-A kablet, i det at det er hurtigere og smartere end det andet kabel, samtidig med at det bruges til de samme ting.

USB-C kablet er et usb kabel, som ikke er blevet så udbredt på markedet endnu, da der ikke er mange computere, som har passende porte til den endnu. Men du vil kunne se at flere telefoner vil bruge dette kabel, i stedet for det tidligere Micro USB-kabel, til opladning og dataoverførsel, da USB-C kablet er hurtigere til begge dele.

Så vær altid beredt, og hav det rette kabel med dig til de rette ting, så du aldrig kommer til at stå uden opladning eller mangler at overføre noget vigtig information. Hvis du er venligt stillet, så kan du også altid have et opladnings usb kabel med dig, som du kan låne ud til andre.