vvs håndværker

Dygtige VVS virksomheder er en mangelvare


På trods af at byggebranchen er i kraftig vækst, og vi ser en stigende tilgang af projekter i forbindelse med nybyggeri og ikke mindst renoveringsarbejde, så er dygtige VVS virksomheder blevet en mangelvare i hovedstadsområdet. Den store efterspørgsel i både København og omegn medfører ligeledes en stor tilgang af nye virksomheder i områderne. Der har aldrig været så mange VVS firmaer i områder såsom Stenløse, Hellerup, Charlottenlund, Virum, Lyngby, Brøndby, Glostrup, Vanløse, Valby og alle de andre nærtliggende byer i hovedstadsområdet. Udbud og efterspørgsel hænger unægtelig sammen, og derfor er byggebranchen en attraktiv branche at træde ind i på nuværende tidspunkt.

Særligt renovering af badeværelse og installation af gulvvarme er populært hos danskerne, men det er også her, at du skal passe på ikke at træde forkert. Det store udbud af håndværkere betyder, at prisen bliver presset fra alle sider, og det kan være fristende at vælge det billigste valg. Pris og kvalitet hænger desværre også indisputabel sammen, hvorfor det hurtigt kan blive en trist affære at vælge en billig VVS’er eller blikkenslager til din opgave.

håndværker der laver vasken på badeværelset

Autoriseret VVS installatør i Stenløse

Hvis du vil sikre dig, at dit badeværelse bliver flot eller at gulvvarmen skal være funktionelt mange år ud i fremtiden, så er det vigtigt at vælge en autoriseret VVS installatør til opgaven. Det er ikke alle VVS firmaer, som er autoriseret installatører, hvilket betyder at de ikke har været underlagt kontrol af sikkerhedsstyrelsen. Det kan i værste tilfælde betyde, at din installation ikke er sikker, men også at der kan være vitale fejl, som gør at det skal laves om.

Hvis du har valgt at en ikke autoriseret VVS’er til opgaven eller for den sags skyld valgt selv at gøre det, så vil forsikringsselskaberne ikke være med til at dække eventuelle skader eller fejlreparationer. Sandsynligheden for at fejl opstår er langt større, da kvaliteten er tilsvarende lavere. I sidste kan det koste dig flere penge, fordi du både betaler for installationen, men også den efterfølgende reparation.

Flex VVS fra Stenløse oplever i stigende grad, at de kommer ud til opgaver, hvor der er blevet lavet dårlige installationer i badeværelset, eller gulvvarmen er blevet lagt forkert. Til disse opgaver burde det være en selvfølge at anvende en autoriseret VVS’er, eftersom der er tale om komplicerede installationer.

De fleste tror selv at man kan lægge gulvvarme, men det afhænger i høj grad af dit fjernvarmeanlæg og ikke mindst gulvstruktur. Tager vi udgangspunkt i et gammelt hus eller lejlighed, så kan du risikere at gulvet skal brydes op, hvis isoleringen ikke er tilfredsstillende. For det første ville det kræve en kyndig installatør at kunne identificere den manglende isolering, men lige såvel for at udfærdige manglen.

Generelt er det en god idé at benytte kompetente fagmænd, når det kommer til alle slags opgaver indenfor VVS faget. På den måde sikrer du dig din egen sikkerhed, men du vil også kunne få opbakning af forsikringsselskaberne, hvilket kan være besparende i sidste ende. Det kan derfor godt betale sig at give en smule ekstra for at få hjælp af en autoriseret VVS virksomhed