sunde negle

Sådan holder du nemt dine negle sunde og smukke


Kunne du også godt tænke dig smukke og sunde negle? Men er det lidt svært at holde dine negle smukke i øjeblikket, da der er så koldt udenfor? Hvad med at benytte et lækkert nail art startsæt? Så kan du nemt få dine negle til at være smukke og sunde indenfor kort tid. Læs med her og find ud af, hvad du skal gøre, inden du benytter dig af dit nail art startsæt, og hvordan du faktisk kan benytte dit nail art startsæt.

Hvad skal jeg gøre, inden jeg benytter mit nail art startsæt?

Før du begynder at gøre dine negle smukke og lækre med dit nail art startsæt, kan det være en rigtig god ide at sørge for, at dine negle er så sunde og stærke, som de overhovedet kan være. Sørg for at påføre masser af gode olier og cremer til dine negle, så de altid er fugtet og klar på, hvad dagen bringer af udfordringer for dine negle. Især her i vinterhalvåret, hvor kulden kan være rigtig hård mod dine negle, er det en god ide at bruge masser af olie til dine tørre og ødelagte neglebånd.

Det kan også være fint at investere i en god og plejende håndcreme, som kan hjælpe dine tørre neglebånd i den rigtige retning. Hvis selve huden på dine hænder er godt fugtet, er det ofte også nemmere for dine negle og dine neglebånd at være godt fugtet og på den måde sunde. Overvej også at investere i nogle vitaminer, som kan give dine negle glans og styrke, så du nemmere kan påføre og benytte dig af dit nail art startsæt. Med stærke og sunde negle er det en del nemmere at bruge sådan et nail art startsæt, da jo stærkere negle, jo finere resultat vil du få senere med dit nail art startsæt.

artsy nails

Hvad gør jeg så, når mine negle er sunde?

Når dine negle er sunde og klar til neglelak og art fra dit nail art startsæt, er det faktisk bare at komme i gang med de mange fine muligheder, dit nail art startsæt har at byde på. Start eventuelt med at finde ud af, hvilket design og hvilke farver, du godt kunne tænke dig at påføre på dine negle. Se eventuelt et par videoer på internettet eller læs i et par modemagasiner for at få noget inspiration fra modeverden i dag. Hvis du ikke helt ved, hvad du skal gøre, er røde negle altid et stensikkert hit, da de er så klassiske og fine at se på.

Dog kan det også være rigtig sjovt at lege med de forskellige ting, dit nail art startsæt har at byde på. For eksempel kan små diamanter på dine negle være rigtig fint, hvis du skal til fest eller til noget andet specielt. Vær dog ikke bekymret for at resultatet ikke bliver som i modemagasinerne eller i videoerne på internettet. Gode resultater kræver øvelse. Det er derfor du har dit nail art startsæt.